Annons

Annons

Svalner söker jurister

Sista ansökningsdatum: 
01 februari 2019
URL för ansökan: 

Vi söker nu ytterligare kollegor till oss på Svalner och som vill starta sin karriär tillsammans med Sveriges främsta skattejurister!

Är du nybliven jurist eller har du arbetat något år som jurist med intresse för indirekt skatt? På Svalner arbetar du tillsammans med många av Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling, avseende såväl spetskompetens som bredd, i en mycket affärsmässig och driven organisation.

I rollen arbetar du med rådgivning rörande indirekt skatt. Arbetsuppgifterna är varierande och utförs i ett högt tempo både i grupp och på egen hand. Då vi arbetar integrerat och nära varandra på byrån är det dock viktigt för oss att du är beredd att ge stöd till övriga verksamhetsområden samt har en vilja och ett intresse av att vara med och utveckla byrån tillsammans med oss. Hos oss kommer du att få ett stort ansvar snabbt och en möjlighet att arbeta nära delägare, seniora jurister samt intressanta klienter. Har du rätt inställning och engagemang ser vi inga gränser för dina karriärmöjligheter möjligheter hos oss på Svalner.

För att lyckas hos oss är förmågan att förstå våra klienters verksamhet central, du måste tycka om den kommersiella aspekten av skatterätten och uppskatta affärsmässighet och värdeskapande rådgivning. Arbetet kräver att du är analytisk och noggrann med ett högt eget driv. Då vi vill bygga vidare på en väl sammanhållen grupp lägger vi stor vikt vid samarbete, sammanhållning och trivsel, vilket gör att vi ser framför oss en positiv, kommunikativ och prestigelös person som trivs i samarbetet med såväl kollegor som klienter.

På Svalner ser vi ingen motsättning i att arbeta hårt och fokuserat mot uppsatta mål och att samtidigt ha roligt på jobbet, och just därför är varje individs bidrag till en god arbetsmiljö oerhört viktigt för oss.

Du har en svensk juristexamen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

För frågor om tjänsten kontakta någon av följande:
Emil Virhammar, emil.virhammar@svalner.se
Martina Fagerström, martina.fagerstrom@svalner.se

Vid övriga frågor kontakta:
Eva Dahl, eva.dahl@svalner.se

Vill du arbeta med de främsta skattejuristerna och samtidigt ha kul på jobbet, välkommen med din
ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 1 februari 2019.