Annons

Annons

Realtid söker bankreporter

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Sveriges främsta branschtidning online för finansbranschen söker en vass nyhetsreporter för fast anställning. Heltid i Stockholm.

Realtid.se fortsätter sin expansion. Sedan sommaren har vi väsentligt förstärkt den redaktionella kvalitén och kraftigt ökat antalet läsare på sajten.

Nu söker vi en reporter som ska bevaka den svenska och internationella banksektorn inklusive investmentbolag och kapitalmarknaden. Nyheter, trender och personförändringar.

För att klara arbetet behöver du vara en van nyhetsjägare, ha förmåga att bygga upp nätverk av källor och klara av att självständigt hitta uppslag. Du behöver kunna varva snabba korta nyheter med längre reportage och krönikor/egna analyser. Du ska ha arbetat ett par år som ekonomijournalist och ha djup insikt i företagsbevakning. 

Vi ser gärna att du har kännedom om banksektorn och intresse för digital journalistik, med baskunskap inom digital bildhantering, CMS, SEO och spridning i sociala medier.

Tillträde snarast. Intervjuer sker löpande.

Hör av dig till chefredaktör Johan Såthe på mail: johan.sathe@realtidmedia.se

Realtid.se är en b2b-sajt för yrkesverksamma i finansbranschen och beslutsfattare i näringsliv, stat och kommun med ansvar för kapitalmarknad, finansieringsfrågor, strategifrågor och kapitalförvaltning.