Annons

Annons

Associate med 4-6 års erfarenhet till vår EU- och konkurrensrättsgrupp

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Deirdre Net: 0739-60 66 57
Fredrik Lindblom: 0739-60 65 70.

EU- och Konkurrensrätt samt Offentlig Upphandling


Vill du arbeta med några av Sveriges mest intressanta uppdrag inom EU- och konkurrensrätt? Vår specialistgrupp består av marknadsledande experter inom området. Vi tillhandahåller rådgivning och biträde i alla slags frågor som rör EU- och konkurrensrätt samt även offentlig upphandling. Det kan handla om avtalsgranskning kring samarbeten, rådgivning kring vertikala konkurrensbegränsningar, förvärvskontroll, missbruk av dominerande ställning, kartellutredningar och eftergiftsansökningar, sektorundersökningar, domstolsprocesser, efterlevnadsprogram och utbildningar. Vår rådgivning är baserad på mångårig erfarenhet och utmärkande kunskaper och vi strävar alltid efter att lämna pragmatiska och kommersiellt gångbara råd. Vi hoppas att du vill vara med nu när vi växer och långsiktigt fortsätta utveckla vår verksamhet.

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade jurister. Vårt arbetssätt uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling och trivsel. Du kommer att märka att våra kärnvärden, kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör. På en internationell arena blir du en del av vårt inofficiella nätverk, upparbetat med några av världens främsta byråer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ca 4-6 års relevant arbetslivserfarenhet inom området. Har du arbetat med dessa frågor på byrå, bolag eller myndighet är det meriterande. Specialistgruppen inom EU-, konkurrens- och upphandlingsrätt har en stark energi och identitet och vi lägger därför också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser givetvis att du har ett intresse för och relevant erfarenhet av EU- och konkurrensrätt samt har en mycket god språkkänsla. Vi tror dessutom att grunden för en bra juridisk rådgivning är en god förståelse för våra klienters verksamheter och behov och vi ser därför gärna att du har ett intresse för affärer eller andra verksamheter utöver den rena juridiken.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en företagskultur där du kan vara med och göra skillnad. Du kommer att ges möjlighet att arbeta brett inom specialistgruppens verksamhetsområden, med avtal, utredningar, tvister och regulatoriska frågor, inte sällan för att hitta nya lösningar på gamla problem.

Självklart har alla medarbetare hos oss en individuellt utformad utvecklingsplan. Du har också en plats i vårt interna utbildningsprogram CQ Academy vilket kan liknas vid en intern MBA med fokus på affärsmannaskap och ledarskap. Det finns även möjlighet att prova på att arbeta hos någon av våra klienter eller hos en internationell vänskapsbyrå. Hos oss får du snabbt eget ansvar och därigenom bidrar du till helheten och hjälper oss att ytterligare växa och stärka vår position.

Är du vår framtida kollega?

Ansök redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande. Frågor kan ställas till HR Manager Deirdre Net 0739-60 66 57 eller Partner Fredrik Lindblom 0739-60 65 70.