Annons

Annons

Accountor söker Bolagsjurist med inriktning mot Compliance

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
anousheh@jurek.se
0766-33 14 42

Om verksamheten:

Accountor är en av norra Europas största fullservicebyråer inom redovisning, lönehantering och HR-tjänster. Koncernen har verksamhet i sju olika länder och bildar tillsammans ett starkt outsourcing- och mjukvaruföretag. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter. Alla drivs vi av att skapa resultat och nå framgång tillsammans med våra kunder. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med vår idé kring ledarskap utvecklar vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Nu söker vi efter en bolagsjurist till vårt kontor i Stockholm!

Arbetsuppgifter:

Vi söker en analytisk och kommunikativ jurist som skall ansvara för bolagsjuridik och Compliance. Som bolagsjurist kommer du att arbeta nära vår säljorganisation och företräda bolaget i juridiska ärenden samt bistå i den löpande juridiska rådgivningen. Du kommer vidare att stötta bolagets Chefsjurist samt DPO i att sammanställa och implementera Accountors interna policies samt tillse att bolaget är compliant avseende de regelverk och riktlinjer som gäller såväl internt som externt. Du förväntas kunna delta i väsentliga avtalsförhandlingar samt att där bevaka koncernens intresse och aktivt avväga affärsnytta mot juridiska risker. Du kommer i denna roll att arbeta nära affären och bistå verksamheten med juridisk rådgivning med fokus på kommersiell avtalsrätt, Compliance och GDPR.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en juristexamen och minst 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har bakgrund från advokatbyrå eller bolag, med erfarenhet av bank- och finans, avtalsrätt och allmän corporate governance. Du är övertygande i juridisk argumentation, skicklig i förhandlingar och trivs att leverera under press. Mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

Vi ser gärna att du är en driven och social person med en hög affärsmässig förmåga, som trivs i en roll där det händer mycket. Då en stor del av rollen handlar om att stötta samt utveckla bolagets Compliance-arbete ser vi det som en merit om du erfarenhet av compliancefrågor. Du kommer att rapportera direkt till bolagsledningen.

Du erbjuds:

Du erbjuds en spännande och utvecklande roll i ett internationellt bolag i framkant! Våra värderingar innebär att vi respekterar andra människor, skapar förtroende mellan våra kunder och oss själva och att vi törs gå utanför bekvämlighetszonen för att skapa en bättre framtid för oss och våra kunder. Vill du bli en del av vårt team? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Accountor med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefonnummer 0766-33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se.
 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42