Realtid

Trendig buljong i gamla Arkitekturskolan

Varmrökt lax med färskpotatis som serveras med en flaska buljong vid sidan av.
admin
admin
Uppdaterad: 10 juni 2016Publicerad: 10 juni 2016

Prisad kock tar buljongtrenden till nya höjder.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Förra året exploderade buljongdrickandet i New York. Lunchrestaurangen A house bouillon, som öppnade i april i gamla Arkitekturskolan på Östermalm i Stockholm, har hakat på trenden. Här kan du välja mellan tre sorters buljonger och tre proteiner (kött, vegetarisk, fisk) med tillbehör. @eatoutstockholm väljer varmrökt lax med färskpotatis och fiskbuljongen, som serveras i en flaska vid sidan av. Fräscht, gott och buljongen adderar känslan av en hälsosam måltid.

Bakom A house bouillon står en av Sveriges absolut bästa kockar, Sayan Isaksson (Esperanto, Råkultur och Shibumi).

Värt att notera så här års är att restaurangen även har en uteservering.

Ta del av @eatoutstockholms betyg här!

@eatoutstockholm på Instagram testar varje vecka lunchrestauranger, krogar och caféer i Stockholm

 

Läs mer från Realtid - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS