–Vi är otroligt stolta över vad vi har åstadkommit med Rutabaga och känner att det nu är dags att låta konceptet växa vidare på nya sätt både i Sverige och utomlands. Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta. Något som både kompletterar vår portfölj gastronomiskt och restaurangscenen i Norden, säger Mathias Dahlgren i en skriftlig kommentar.
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
ANNONS
ANNONS
Mest läst i kategorin
Rutabaga i sin nuvarande form gör sin sista servering den 13 juli. Därefter ägnas tiden åt att utforma den nya restaurangen som ska husera i samma lokaler.
För Grand Hôtel är den nya restaurangen ett bevis på att hotellet fortsätter att ligga i internationell framkant gällande mat- och dryckesupplevelser för hotellgäster och besökare.
– Det är viktigt för Grand Hôtel att ständigt utveckla vårt erbjudande med nya upplevelser av högsta möjliga kvalitet. Rutabaga har sedan 2017 varit en uppskattad matdestination för folk från hela världen. Nu står vi redo att tillsammans med Mathias och hans team utveckla ett restaurangkoncept som Stockholm saknat, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel i sin presskommentar.
Läs mer från Realtid - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS
Senaste nytt
ANNONS