Realtid

Baren under bron

Friterade högrevsdumplings på Bistro Barbro, Södermalm i Stockholm.
admin
admin
Uppdaterad: 07 okt. 2016Publicerad: 07 okt. 2016

@eatoutstockholm testar baren med det fyndiga namnet, Barbro, under Liljeholmsbron och blir positivt överraskade av köket.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi har inte bokat bord utan knatar direkt in från gatan denna söndagskväll. Bistro Barbro vid Hornstulls strand på Södermalm i Stockholm är nästan fullsatt, men det går bra att sitta i baren och äta från samma meny som i matsalen. Köket är Asian-fusion och menyn är upplagd så att det är enkelt att ta in flera rätter och dela på och det rekommenderas verkligen. Här finns många smaker du inte vill missa!

Vi beställer friterade högrevsdumplings med koriander, chili, tryffelmajonnäs (128 SEK),  sushi (135 SEK) och tempurafriterad spicy tuna, kimchi, chilimajonnäs, tamarindsoja (180 SEK). Sushin har fina smaker, men vår rekommendation är att spara magutrymmet till övriga menyn. Den tempurafriterade spicy tunan kommer vi komma tillbaka för. Smaklökarna jublar även för den friterade högrevsdumplingen. 

Atmosfären ger känslan av en avslappnad utekväll eller aw med vännerna snarare än romantisk middag eller familjeställe. Vi kommer komma tillbaka för kökets skull! 

@eatoutstockholm på Instagram testar varje vecka lunchrestauranger, krogar och caféer i Stockholm

Läs mer från Realtid - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS