Annons

Annons

Synch

Advokatbyrån Synch fortsätter sin globala resa och etablerar sig i Norge. "Öppnandet av kontoret i Oslo är en viktig del i Synch:s strategi att vara den ledande advokatfirman i Norden för teknologi och digitala affärer, säger Synchs vd Jim Runsten till Realtid.

"Advokatrollen kommer att bli svårare och än mer utmanande. Det kommer inte att räcka att vara en kompetent advokat utan en djupare förståelse för teknikens fördelar och brister kommer att vara avgörande". Det säger Magnus Sundqvist,  Head of Digital på Synch, som svar på hur advokatrollen kommer påverkas av digitaliseringen. 

Öppnar kontor i Köpenhamn. “Genom vår etablering i Silicon Valley och Köpenhamn täcker vi in världens två främsta techcentrum och får därigenom en unik positionering och möjlighet att på ett ännu bättre sätt bidra till att våra kunder uppnår sina mål” säger Synchs vd Jim Runsten till Realtid.

Advokatbyrån Synch blir den första svenska advokatbyrån att etablera sig i San Francisco. "Vi tror att vi kan vara den perfekta bryggan mellan svenska företag och amerikanska investerare" säger Synchs vd Jim Runsten till Realtid. 

Sara Sparring, advokat och grundare av advokatbyrån Synch, uppskattar julen bland annat därför att man får ta dagen lite mer som den kommer. I mellandagarna bär det av till Thailand med familjen.

Den nya tekniken bidrar till att affärsjuridisk rådgivning kan paketeras på flera olika sätt. Detta påverkar prismodellerna, vilket är särskilt tydligt på landets juristbyråer. Tre röster berättar om olika prismodeller och förklarar varför timdebitering fortfarande är dominerande.