Annons

Annons

SEB

Både rörelseintäkterna och rörelseresultat ökade med 3 procent under tredje kvartalet 2017, visar SEB:s delårsrapport för det tredje kvartalet. “Resultatet var starkt”, kommenterar storbankens vd Johan Torgeby.

Per Lindblad blir ny vd för Landshypotek Bank. Han kommer närmast från SEB och tillträder som vd senast den 1 februari.

Nu är de första Svanenmärkta fonderna utsedda. Alla svenska storbanker utom Nordea kan därmed erbjuda hållbarhets-certifierade fonder. "För sparare ska det vara lätt att göra rätt", menar finansmarknadsminister Per Bolund (MP).

Valberedningen gör sig redo inför SEB:s årsstämma i mars. Investor, Alecta, Trygg-Stiftelsen och AMF är representerade.

Ända sedan Accumulate under 2010-2011 påtalade att bankernas mobilt Bank-ID förmodligen är ett intrång i deras patent har bankerna hävdat att de inte har med saken att göra och att de förhåller sig passiva. Realtid kan nu visa att det inte stämmer - på flera plan. Bland annat har bankerna vid ett hemligt möte försökt lägga vantarna på en konkurrents information om Accumulate.
 

Ända sedan Accumulate under 2010-2011 påtalade att bankernas mobilt Bank-ID förmodligen är ett intrång i deras patent har bankerna hävdat att de inte har med saken att göra och att de förhåller sig passiva. De menar att striden bara rör Finansiell ID-teknik och att de som ägare inte har med saken att göra. Realtid kan nu visa att det inte stämmer - på flera plan. Bland annat har bankerna vid ett hemligt möte försökt lägga vantarna på en konkurrents information om Accumulate.
 

Sidor