Annons

Annons

Osborne Clarke

"Den stora utmaningen för en nystartad firma är naturligtvis att rekrytera de bästa människorna. Och där tycker vi att vi faktiskt gjort ett fantastiskt bra arbete". Det säger Fredrik von Baumgarten, en av grundarna till Osborne Clarke Stockholm, till Realtid. 

BNP Paribas chefsjurist Caroline Rifall ska tillsammans med Björn Bjuggren från Linklaters bygga upp Osborne Clarkes bank- och finansgrupp. "Vi siktar ju på att bli en top tier firma även inom bank och finans" säger Fredrik von Baumgarten, grundare av  Osborne Clarke Sverige, till Realtid. 
 

Osborne Clarke rekryterar fastighetsexperten Nimrod Badur. “Nimrod Badur har i uppdrag, inte bara att bygga en integrerad fastighets grupp med minst fem - sex jurister här i Stockholm utan också att tillsammans med oss andra rekrytera och utveckla en grupp inom ett annat av Osborne Clarkes kärnområden, nämligen Energy och Utlities” säger Fredrik von Baumgarten, en av grundarna till byrån, till Realtid.

Mikael Moreira, som närmast kommer från Synch, blir ny partner i Osborne Clarke Sverige. "I själ och hjärta har jag en stor dos entreprenörskap i mig och att få vara med och skapa något lockar" säger han till Realtid. 

"Vi lägger stor vikt vid och mycket arbete på att skapa och vidmakthålla en bra kultur, bra i meningen att den lyfter människor, inspirerar till prestation på topp snarare än kommenderar". Det säger Fredrik von Baumgarten, en av grundarna till Osborne Clarke Stockholm i den fjortonde delen av i Realtids artikelserie om det aktuella rekryteringsläget hos revisons- och advokatbyråerna.  

Det är advokatbyrån Osborne Clarke som öppnar sitt första Nordenkontor i Stockholm.  Bakom byrån, som har en tydlig techprofil, står advokaterna Henrik Bergström och Fredrik von Baumgarten.