Annons

Annons

Nytt jobb

Annika Espander från SHB blir ny rådgivare inom finansiell kommunikation på Kreab.

Goldman Sachs har utsett svenska it-entreprenören Rolf Andersson till ny managing director. För två år sedan köpte investmentbanken hans värdepappersplattform Pantor som bland annat används av SEB och Stockholmsbörsen.

Henrik Jonsson blir ny Nordenchef på kapitalförvaltaren Schroder. "Han har stor kunskap om den nordiska marknaden både på den institutionella sidan och på distributionssidan", säger John Troiana, global distribuationschef på Schroder.

Martin N Larsson, treasury- och IR-chef på fintech- och it-företaget Seamless, har bestämt sig för att lämna bolaget. CFO:n Martin Schedin blir ny IR-chef.

Mercer Sverige – som sysslar med försäkringar, pensioner och rådgivning – rekryterar Annica Woronowicz från Handelsbanken Markets och Michael Eriksson från fondförvaltaren Didner och Gerge. "Vi breddar vår verksamhet i tillägg till redan etablerande områden, säger Johan Ericsson, vd för Mercer Sverige.

Efter en kort tid som chef över Riksbankens avdelning för finansiell stabilitet har Henrik Braconier valt att återvända till Finansinspektionen (FI). Han återgår till sin roll som myndighetens chefsekonom.

Johan Lagercrantz har utsetts till vd för rekryterings- och bemanningsbolaget Randstad. "Ett företag som gör skillnad på både den svenska och globala arbetsmarknaden", säger han.

Niklas Heuveldop blir ny chef för marknadsområdet Nordamerika. "Jag ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans med våra kunder när de nu ökar takten i sin digitala transformation på väg mot 5G och sakernas internet", säger han.

Skövdebaserade Fintech-gruppen Lendytech rekryterar Annika Javestad från Nordnet där hon varit marknadschef.

Sidor