Annons

Annons

NGM

(UPPDATERAD) Quickbit AB har ansökt om notering på NGM Nordic MTF. Bolaget erbjuder en plattform för handel med kryptovalutor. "När jag tillträdde mitt uppdrag fanns ett uttalat mål om att genomföra en notering på lämplig marknadsplats", säger bolagets vd Reinhold Konnander.

Högtryck för nya noteringar, en ny marknad som leverantör av handelssystem och en fortsatt geografisk expansion. Roger Peleback, vd för Nordic Growth Market, har många skäl att se ljust på framtiden.

Crowdfundingbolaget är inne i en expansionsfas och startade nyligen en filial i Mexiko. Nu etablerar sig Fundedbyme även i Dubai. "Förenade Arabemiraten har blivit en levande hubb för innovation", säger Marcus Berneström som utsetts till partner för nya kontoret.

Börsoperatören NGM köper fem procent av finländska crowdfunding-bolaget Privanet Group – ett bolag som svenska Fundedbyme inlett ett strategiskt samarbete med.

UPPDATERAD. Idag kom domen i Stockholms tingsrätt där målet mot de två läkarstudenterna i 20-årsåldern som åtalats för otillbörlig marknadspåverkan pågått. De bägge dömdes till villkorlig dom och dagsböter.

I torsdags avslutades rättegången om grov otillbörlig marknadspåverkan. Försvarsadvokaterna Sven‐Eric Ohlsson och Mikael Nilsson höll sina slutpläderingar under förmiddagen. Fokus var då satt på att ifrågasätta det agerande som uppvisats av Finansinspektionen, handelsplatserna Aktietorget, First North och NGM samt bankerna.

Sidor