Annons

Annons

McKinsey & Company

Rekordmycket kapital söker sig till private equity. Det driver upp priserna och höjer ribban för portföljarbetet, menar Fredrik Dahlqvist, Senior Partner på McKinsey & Company.

"Vår utgångspunkt kommer alltid att ligga i djup strategisk affärs- och sektorkompetens och möjligheten att förändra och utveckla organisationer". Det säger Alexandra Storåkers och Daniel Alsén, partners på McKinsey & Company, till Realtid. 

 Inom finanssektorn beräknas värdet uppgå till 40 – 60 miljarder kronor till följd av digitaliseringen. "Det sker en stor omställning inom finanssektorn just nu. Eftersom en stor del av processerna inom bankerna fortfarande kräver manuellt arbete är betydande förändringar att vänta", säger Daniel Alsén, partner på McKinsey & Company, till Realtid. 

Managementkonsultens förvärv av design- och innovationsbyrån Veryday markerar början på en lång resa inom området design och innovation. Nya förvärv är att vänta och i framtiden är det inte omöjligt att McKinsey & Co designar förarlösa bilar.