Annons

Annons

H&H Group

Som specialist inom finansiell kommunikation vet han att förtroende har ett värde – och ett pris. Martin Petersson är koncernchef för H&H Group och ordförande i branschorganisationen Precis. På årsmötet nästa måndag antar medlemmarna uppgraderade etiska normer.

Varumärkes- och PR-byrån Identx blir idag en del av H&H Group. "Vår idé med H&H Group är att vara långsiktiga och engagerade ägare till framgångsrika kommunikationsföretag" säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.

De två byråerna, som ingår i H&H Group, går ihop och bildar en gemensam byrå. “H&H Group har vuxit snabbt de senaste åren och arbetar hela tiden med att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra byråer” säger Martin Petersson, vd & koncernchef för H&H Group.

"En trend är att revisionsbyråer och managementkonsultbyråer inleder samarbeten med eller förvärvar kommunikationsbyråer. Men, för H&H Group är det inte aktuellt att fusioneras med aktörer inom helt andra branscher". Det säger Martin Petersson, vd och koncernchef, till Realtid. 

H&H Group förvärvar fem bolag från Intellecta. "Intellecta corporate är en av de ledande aktörerna vad gäller kommunikationstjänster till offentlig sektor. Vi ser möjligheter att som grupp och tillsammans med kollegorna i Intellecta kunna bidra ytterligare till den positionen" säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group, till Realtid. 
 

Vinnaren blev H&H Group, tidigare Hallvarsson & Halvarsson, som prisas för att ha lyckats behålla sin "betydelsefulla position på den finansiella sidan samtidigt som portföljen breddas".

Fusionen med Consilio International innebär att  H&H Group blir en riktig storspelare inom public affairs-området. Planerna är att växa ytterligare. "Vår filosofi är att bygga en gemensam plattform som ger kraft och inspiration till att vinna tillsammans" säger Martin Petersson, som är vd och koncernchef för H&H Group, till Realtid.

H&H Group, som bland annat driver kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson utökar sin portfölj med den namntunga byrån Consilio International.