Annons

Annons

Fredrik Lundberg

Industrivärdens styrelseordförande Fredrik Lundberg uppger att han är positiv till kinesiska Geely som ny storägare men att Industrivärden som är störste ägaren i Volvo kommer behålla sitt ägande långsiktigt.

Fredrik Lundberg har avböjt omval till Indutrades styrelse. Valberedningen föreslår att hans dotter Katarina Martinson ska ta över som ny ordförande.

Förundersökningen om mutbrott i samband med att förre finansministern Anders Borg och Handelsbankens förre vd Pär Boman deltagit i jakter bekostade av skogsbolaget Holmen är nedlagd, meddelar åklagarmyndigheten.

Handelsbankens styrelseordförande Pär Boman har delgivits misstanke om mutbrott. Han förhördes under tisdagen. Boman avfärdar anklagelsen och kallar den för helt grundlös.

Louise Lindh är inte 40 år fyllda men klättrar sakta men säkert mot toppen av svenskt näringsliv. Men det gäller att hennes långsiktighet och uthållighet består. Hon lär inte få kliva ut ur pappa Fredrik Lundbergs skugga än på många år.

Louise Lindh har utsetts till vd i Fastighets AB L E Lundberg och tillträder den första januari 2017. "Det är med stor respekt jag tar mig an rollen, en roll som både min far och min farfar haft".