Annons

Annons

Diplomat Communications

Diplomatgruppen, som består Diplomat Communications, Youme Agency, Repeat Studio och Tale, utvecklas starkt. Nettoomsättningen ökade med 22 procent till 90 miljoner kronor under 2017.

Björn Sundin, tidigare socialdemokratiskt kommunalråd i Örebro, börjar som senior rådgivare inom Public Affairs på kommunikationsbyrån.

"Den som har förmågan att stödja en kund i olika faser med olika behov av kommunikation har också de bästa förutsättningarna att skapa långa och fruktsamma relationer över tid". Det säger Oscar Hyléen, Group CEO & Partner, på Diplomat Communications, till Realtid. 

“Branschen har utvecklats från en rätt misstänkliggjord och okänd verksamhet till en kvalificerad tjänstebransch som för de framgångsrika aktörerna handlar om att vara en långsiktig partner till sina kunder med ett breddat utbud”. Det säger Ulf Lindberg, som är ny senior rådgivare på kommunikationsbyrån Diplomat Communications, till Realtid.

Christina Rinman lämnar Hallvarsson & Halvarsson för att jobba inom Corporate Communications på Diplomat Communications.

Diplomat Communications har rekryterat Kristian Stålberg från konkurrenten Hallvarsson & Halvarsson. "Att få arbeta med Diplomatgruppens breda erbjudande innebär en god möjlighet för mig att utvecklas som konsult" säger han till Realtid. 

Sedan den 1 december 2016 är det lag på att svenska bolag över viss storlek måste upprätta en hållbarhetsrapport. Men risken är stor att bolagens hållbarhetskommunikation stannar vid en rapport. Att driva förändring och skapa affärs- och samhällsvärde är någonting helt annat, säger Jan Agri på Diplomat Communications.

Hållbarhetsspecialisten Jan Agri  lämnar tjänsten som hållbarhetschef för DeLaval och börjar som Senior Advisor på Diplomat Communications.