Annons

Annons

Delphi

Genom ett samarbete med Handelshögskolan i Stockholm har Advokatfirman Delphi tagit emot en praktikant med bakgrund från Syrien. Rana Barghouth blev vald i hård konkurrens.

Niclas Lindeberg, tidigare Group Vice President för STS, har rekryterats som vd för Delphi Göteborg. Byrån tar ett nytt grepp för att stärka sitt affärsfokus.

Branschens främsta affärsjurist var på väg i en helt annan riktning. Några vaknätter framför internet fick henne att byta spår. Vilken tur, tycker kunder och kollegor som i Agnes Hammarstrand ser Sveriges skarpaste affärsjurist.

För första gången någonsin blir en kvinna årets advokat när branschkollegorna väljer den advokat de själva helst skulle anlita i ett affärsjuridiskt ärende. Här är topplistan med årets hetaste namn i branschen.

Verdane Capital är inte längre majoritetsägare i parkeringsjätten. Vitruvian Partners förvärvar storpost i bolaget.

"En del av marknaden kommer att bestå av leverantörer som fokuserar på enklare juridiska tjänster med fokus på processer och automatisering. Den andra delen kommer att bestå av rådgivare i ordets rätta bemärkelse, advokater som ger råd i komplexa affärer och komplexa situationer". Det säger Per Berglöf, partner på Delphi, till Realtid med anledning av hur digitaliseringen kommer att påverka branschen.

Rekryteringen av femton jurister till advokatfirman Delphi medför att antalet anställda jurister på byrån nu är fler än någonsin. Fler rekryteringar är att vänta under hösten. I femte delen av vår artikelserie om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna är det nu dags för Delphi. 

Advokatfirman Delphi förstärker organisationen med ytterligare femton jurister. Rekryteringen medför att antalet anställda jurister på byrån nu är fler än någonsin. Fler rekryteringar är att vänta under hösten.

När Delphi och TechLaw Group anordnade en konferens på temat ”growing by going global” samlades advokater från olika jurisdiktioner tillsammans med entreprenörer med olika perspektiv, men med samma nyfikenhet på vilka möjligheter och utmaningar som följer i spåren av det allt större fokuset på techlaw.

Sidor