Annons

Annons

Altor

Ett fullservice-bolag för småföretagarna är visionen för LRF Konsult när Altor nu kliver in som huvudägare. Målet är konsolidering på en växande men fragmenterad marknad. LRF valde mellan 5-10 möjliga partners innan valet slutligen föll på Altor.

Riskkapitalbolaget Altors Fond IV kliver in som ny huvudägare i affärsrådgivaren LRF Konsult. “Vi ser goda utvecklingsmöjligheter för LRF Konsult på en marknad i snabb förändring”, säger Altors grundare Harald Mix.

Altor har skrivit ett partneravtal med Shamrock Capital som nu blir delägare i BTI Studios. "Shamrock fanns på toppen av vår önskelista och jag är väldigt glad över att se att detta partnersskap äger rum bara några få månader in i vårt ägande", säger Klas Johansson i en kommentar.

Nordic Cross Asset Management har fått tillstånd från FI att förvalta alternativa investeringsfonder och diskretionära investeringsportföljer. Fonderna förvaltade vid starten den 22 augusti över 1 miljard kronor.

Riskkapitalbolaget Impilo som startats av Altorgrundaren Fredrik Strömholm har nu bemannat upp organisationen. Dessutom har bolaget, som är inriktat på hälsovårdssektorn, genomfört sitt första bolagsköp. Målet är att bygga upp en ny healthcare-koncern.

Sidor