Annons

Annons

Vill du vara med och bygga världens ledande affärsjuridiska advokatbyrå?

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

White & Case söker nu biträdande jurister till sina affärsområden i Stockholm.


Det som från början var en radikal idé – att hela världen var vår marknad – har nu blivit verklighet. Sedan starten i New York 1901 har vi expanderat internationellt och etablerat 42 kontor i 30 länder. Många av våra klienter är multinationella organisationer med komplexa behov som kräver engagemang från flera av våra kontor samtidigt. Det betyder att vi arbetar i en dynamisk miljö med kollegor från hela världen och har gedigen erfarenhet av internationell affärsjuridik. Våra specialistområden på Stockholmskontoret inkluderar M&A, Capital Markets, Banking och Disputes.

Vi söker dig som vill jobba i ett högpresterande team med stark framåtanda som hela tiden strävar efter att bli ännu bättre på det vi gör. Vår målsättning är att bli den ledande advokatbyrån i Sverige inom komplexa transaktioner och tvister. 

White & Case har sedan starten år 1901 varit en pionjär i branschen. Vi var den första amerikanska advokatbyrån som etablerade sig i Europa, den första internationella advokatbyrån som etablerades i Sverige för över 30 år sedan och för några år sedan var vi den första internationella advokatbyrån som öppnade ett kontor i Sydafrika. Vi är också en av världens största leverantörer av pro bono-arbete och vi medverkar varje år i olika projekt som bidrar till samhällets utveckling. 

Vad erbjuder vi dig?

På Stockholmskontoret arbetar du nära flera av landets mest framgångsrika affärsjurister. Vi är en integrerad del av en av världens största och främsta advokatfirmor och vi har därmed svårslagna förutsättningar att hantera transaktioner, processer och andra affärsjuridiska frågor av gränsöverskridande natur med den kvalitet och skyndsamhet som efterfrågas av våra klienter. På White & Case arbetar du i en organisation där det är lika naturligt att ringa en kollega i London, New York eller Frankfurt, som kollegan i rummet bredvid.

Du att vara en viktig lagmedlem i ett sammansvetsat team. Vi arbetar med en mängd olika och ofta högprofilerade ärende. Vi lovar att du kommer att utvecklas mycket och snabbt! 

Förutom sedvanliga svenska fortbildningskurser och våra egna internationella kurser erbjuder vi också utbildning inom affärsutveckling. Som jurist på White & Case får du tidigt en hög nivå av självständighet, men även stöd och hjälp från dina mer erfarna kollegor.

Vem är du?

Vi söker dels dig som är på slutet av din juristutbildning (alternativt nyligen har avslutat den), dels dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet och som har mycket goda akademiska meriter. 

Du har ett genuint intresse för affärsjuridik tillsammans med ett naturligt kommersiellt tänkande och klientfokus. Studier inom t ex företagsekonomi, redovisning och eventuell notarietjänstgöring kan vara meriterande men är inget krav. 

Arbetet, som oftast sker i projektform, ställer höga krav på förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förutsätter därför att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten ställer krav på att kunna leverera under högt tempo och med hög kvalitet samt att du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att du har intresse för företagande och affärer. Du ska vara öppen för att lära dig av andra och för att dela med dig av din egen kunskap och bidra till verksamheten och arbetsgruppen både på ett professionellt och personligt plan. 

Är du den vi söker?

Vill du bli en del av vårt team? Registrera din ansökan på vår hemsida www.whitecase.com med din CV på engelska, personligt brev, betyg från din juridiska utbildning, gymnasiebetyg, samt eventuella övriga meriter. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du inkommer med din ansökan snarast.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår Head of HR, Kristina Lindgren, på telefon 08-506 32 300, eller via e-mail på kristina.lindgren@whitecase.com.

https://www.youtube.com/user/whitecaseglobal