Annons

Annons

Vi söker en senior jurist till vår M&A grupp

Sista ansökningsdatum: 
29 april 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Bird & Bird har ett strategiskt fokus på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är världsledande inom IP och en av de ledande advokatbyråerna i världen inom bl.a. teknologi, kommunikation och media. Vår vision är att vara den världsledande byrån för branscher som arbetar med eller förändras av modern teknologi.

Med 29 kontor i 19 länder är den internationella dimensionen en del av vardagen och oavsett om du som medarbetare arbetar från kontoret i Stockholm, Hong Kong eller London så präglas vi av samma företagskultur. Kontoret i Stockholm finns i MOOD-huset och sysselsätter omkring 65 personer.

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet av M&A på advokatbyrå och som nu letar efter nya utmaningar. 

Är du intresserad av en arbetsplats som både engagerar och inspirerar? Vi befinner oss i ett expansivt skede och vår M&A grupp (som är en del av Corporate praktikgruppen)  behöver nu förstärkning av en erfaren jurist vars hjärta klappar lite extra för private equity relaterade transaktioner och som vill vara med och utveckla M&A gruppen med oss. Vi jobbar gränsöverskridande mellan våra kontor runt om i hela världen och vill vara det självklara valet för klienter inom framför allt Tech & Comms.  Parallellt satsar vi aktivt på att stärka det nordiska samarbetet mellan våra kontor i Helsingfors och Köpenhamn och ser det som meriterande om du arbetat på en internationell byrå och kommunicerar på nordiska språk, utöver svenska och engelska. Vår Corporate grupp består idag av 16 medarbetare och utgör vår största praktikgrupp på byrån. I takt med att vi nyligen har rekryterat M&A delägare, söker vi nu nya kollegor som vill vara med på resan att bygga upp en stark M&A grupp i Norden.

Bird & Bird har en lång historia som sträcker sig tillbaka till år 1846. Mycket har hänt sen dess och redan i slutet av 90-talet var vi bland de första byråerna att organisera våra rättsområden (Stockholmskontoret täcker idag åtta olika rättsområden) utifrån branschområden. Tack vare detta kan vi erbjuda våra klienter expertis och rådgivning i världsklass som matchar klientens specifika affärsbehov. Vi rådger klienter inom branscherna; Aviation, Automotive, Energy & Utilities, Financial Services, Life Sciences and Healthcare, Media, Entertainment & Sport, Retail & Consumer och Technology & Communications. 

Hos oss ger vi dig utrymme till att växa och vidga dina vyer, både i den personliga utvecklingen och i rådgivning över hela världen.  Att du bidrar till den goda stämningen med positiv attityd och kamratskap värdesätter vi mycket högt. På Bird & Bird arbetar vi aktivt med jämställdhet, miljöarbete och pro bono ärenden (för bland andra Barncancerfonden) och ser gärna att våra biträdande jurister aktivt engagerar sig i dessa frågor. 

Vi arbetar med 60 av världens 100 mest innovativa företag enligt Forbes. Över 60 % av våra 15 största klienter och hälften av våra 100 största klienter internationellt har varit klienter i över tio år. Det är ett väldigt glädjande kvitto på att vår strategi fungerar.

Ansök genom att skicka in ditt cv, personliga brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg via vår hemsida www.twobirds.com. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är den 29 april 2018.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Vid frågor kontakta:
Josefine Meimermondt
HR Manager
josefine.meimermondt@twobirds.com
08-506 320 00