Annons

Annons

Tieto söker en bolagsjurist till kontoret i Stockholm

Sista ansökningsdatum: 
18 mars 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
rosita@vonfeilitzen.se
073 540 57 07

Vill du jobba för ett företag som både utmanar och bryr sig om? Välkommen till Tieto. Vi brinner för att utveckla både våra kunders verksamhet och vårt samhälle genom IT. Vi tror på individens förmåga att tillsammans med andra åstadkomma detta genom att aktivt uppmuntra självständigt tänkande och handlande.

Juristavdelningen i Stockholm söker en bolagsjurist med stort kommersiellt intresse för att stödja affärsorganisationen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker därför en person som efter avlagd jur. kand. med goda studieresultat har 4-5 års erfarenhet från affärsjuridiskt arbete vid advokatbyrå eller bolag. Tjänsten spänner över ett stort antal rättsområden och vi tror att du har en bred allmänjuridisk bakgrund; tjänsten har ett stort fokus på kommersiella avtal. Erfarenhet av outsourcing av IT-leveranser eller offentlig upphandling är meriterande.

Du är van att arbeta självständigt liksom att lämna legala råd och ge service till en affärsorganisation. Att arbeta proaktivt med utbildning och med att implementera bolagets riskrelaterade policyer ingår också i tjänsten. Vi arbetar ofta i projekt där bolagsjuristen deltar och bidrar med sin kompetens.

Självklart kommer du att skriva, granska och förhandla avtal vilket förutsätter att dina kunskaper i svenska och engelska är utmärkta i såväl tal som skrift.  Koncernspråket är engelska.

Vem är du?

Som person är du affärsinriktad och pragmatisk med ett intresse av att ge service till verksamheten samtidigt som du har integritet och alltid företräder Tieto Groups intressen. Du trivs med att  bygga relationer, är nyfiken och intresserad av utveckling och inte rädd för att ifrågasätta och utmana.

Vi erbjuder

Tieto erbjuder dig en utmanande position inom ett område med hög marknadstillväxt och en arbetsplats med ett kreativt och positivt arbetsklimat. Du får möjligheter till professionell utveckling i en teamorienterad organisation och får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som alla strävar efter att uppnå bästa resultat och skapa mervärde för Tietos kunder. Du kommer att ingå ett juristteam om 22 jurister med placering i Finland, Sverige, Norge och Lettland och rapportera till chefsjuristen i Sverige. Juristavdelningen i Stockholm består av sex jurister och en assistent.

Ansökan och kontakt

Låter det intressant? För mer information kontakta Rosita von Feilitzen på von Feilitzen & Partners, telefon 073 540 57 07. Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev och betyg samt intyg till; rosita@vonfeilitzen.se så snart som möjligt, dock senast den 18 mars 2018. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Det här är Tieto

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.  

Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter över 14 000 experter i cirka 20 länder. Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro. Tietos aktier är noterade på Nasdaq i Helsingfors och i Stockholm.