Annons

Annons

Serviceinriktad juristassistent

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm

Om verksamheten:

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt, vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot kunden och gentemot varandra.

Våra kunder finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet våra kunder i internationella ärenden.

Om tjänsten:

Just nu söker vi en serviceinriktad juristassistent till vårt Stockholmskontor. Du kommer att ingå i det administrativa supportteamet vars uppdrag är att ge förstklassig support till vår organisation och våra klienter. Du arbetar tätt tillsammans med andra assistenter. Tjänsten innebär att sköta sedvanliga assistentuppgifter och omväxlande administration som bl.a. innefattar registrering av nya klienter och ärenden, jävskontroller, mötesbokningar, redigering av dokument, Powerpointpresentationer, printarbeten, utläggsräkningar, arkivering, skanning, och inbindning av dokument.

För rätt person erbjuder vi arbete i en modern miljö med högt tempo, trevliga kollegor och omväxlande arbetsuppgifter.

Din profil:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från advokatbyrå. Du bör ha lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter och att lära dig nya system. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och Outlook, med tyngdpunkt på Word. Givetvis behärskar du svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Som person har du en positiv inställning, är serviceminded, prestigelös och flexibel. Du tycker det är roligt att arbeta där det händer mycket och kan snabbt prioritera om ditt arbete om så krävs. Du har också en känsla för detaljer och är noggrann i det dagliga arbetet.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via delphi.se/karriar. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.