Annons

Annons

Senior & Junior Associate till vår grupp för finansmarknadsreglering

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
HR-Specialist Deirdre Net, +46 739 606657, deirdre.net@cederquist.se eller Partner Magnus Björkman, +46 739 606514, magnus.bjorkman@cederquist.se

Vill du arbeta med några av Sveriges mest intressanta uppdrag inom finansmarknadsreglering? Vår verksamhetsgrupp består av marknadsledande experter inom området. Vår analys och rådgivning omfattar alla frågor som rör regleringen av finansmarknaden. Vi har också en mycket stark M&A-verksamhet där vi rådger kunder, inte minst inom Private Equity, som köper eller säljer till exempel banker, värdepappersbolag, fondbolag och försäkringsföretag. Vår rådgivning är baserad på mångårig erfarenhet och utmärkande kunskaper och är alltid pragmatisk och kommersiellt gångbar. Sedan i augusti i år så leds gruppen av Magnus Björkman som har över 15 års erfarenhet från olika roller inom finansmarknaden. Magnus har bland annat tidigare arbetat som advokat, compliancechef, rättsenhetschef på Finansinspektionen och nyligen även som vice vd för ett försäkringsbolag. Vi hoppas att du vill vara med och långsiktigt fortsätta utveckla vår verksamhet.

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade jurister. Vår Cederquistanda uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling och trivsel. Du kommer att märka att våra kärnvärden, kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör. På en internationell arena blir du en del av vårt inofficiella nätverk, upparbetat med några av världens främsta byråer.

Vem söker vi?

Vi söker flera kandidater, dels dig som är nyutexaminerad samt dig som har längre erfarenhet av att arbeta med frågor som handlar om reglering på finansmarknaden. Självklart är det viktigt att du har ett intresse för finansmarknaden och de olika aktörernas roller. Vi tror nämligen att grunden för en bra juridisk rådgivning är en god kommersiell förståelse för våra klinters verksamhet. Erfarenheter från tillsynsmyndigheter, jurist- eller compliancefunktioner är självklart värdefulla men det finns även erfarenheter från finansmarknaden som kan vara relevanta.

Utöver dina akademiska meriter värdesätter vi också egenskaper som affärsmannaskap och det personliga engagemanget. Egenskaper som kompetens, driv, nyfikenhet och ett genuint intresse för både affären och juridiken utmärker dig och bidrar till att vårt redan starka lag blir ännu bättre.

Vad erbjuder vi dig?

Självklart har alla medarbetare hos oss en individuellt utformad utvecklingsplan. Du har också en plats i vårt interna utbildningsprogram CQ Academy vilket kan liknas vid en intern MBA med fokus på affärsmannaskap och ledarskap. Det finns även möjlighet att prova på att arbeta hos någon av våra klienter eller hos en internationell vänskapsbyrå. Hos oss får du snabbt eget ansvar och därigenom bidrar du till helheten och hjälper oss att ytterligare växa och stärka vår position. 

Är du vår framtida kollega?

Klicka på länken här för att ansöka och följ instruktionerna. Intervjuer kommer att ske löpande under hösten.

Har du frågor kontakta HR-Specialist Deirdre Net, +46 739 606657, deirdre.net@cederquist.se eller Partner Magnus Björkman, +46 739 606514, magnus.bjorkman@cederquist.se.

Fler platsannonser

Sidor