Annons

Annons

Revisorsassistent med minst 1 års erfarenhet – Revision, Stockholm

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

Om tjänsten:

Nu söker vi revisorsassistenter med minst 1 års erfarenhet till vårt huvudkontor på Karlavägen i Stockholm

I arbetsuppgifterna som revisorsassistent ingår:

- Att revidera kundernas räkenskaper, förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor.

- Direktkontakt med kund samt stort utrymme för dig att skapa egna kontakter och tidigt ta eget ansvar. 

Vi satsar på individuell utveckling och lägger stort fokus på våra gedigna utbildningsprogram.

Vi söker dig som:

- Har minst 1 års erfarenhet av rollen som revisorsassistent.

- Har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en stor global organisation.

- Uppfyller kraven från Revisorsnämnden för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.


Hos BDO värdesätter vi service- och relationsdrivna personer som brinner för att leverera marknadens bästa kundupplevelse i alla lägen. Vi ser även att du som medarbetare är proaktiv i ditt arbete och trivs med att arbeta i en progressiv miljö där vi ständigt jobbar framåtblickande.

Vi erbjuder:

Hos oss får du möjlighet att jobba i en vardag som präglas av en familjär kultur med ett öppet och rakt arbetsklimat. På BDO värnar vi om balans mellan arbetsliv och privatliv vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar.

Att BDO i Sverige har ca 650 anställda på 24 kontor bidrar till den familjära kulturen och att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande med bland annat ett gediget friskvårdspaket där vi förutom en generös friskvårdspeng även erbjuder dig möjligheten att delta i olika lopp, hälsoundersökningar och massage. Men vi vill ju även ha kul på jobbet och har därför både julfest, sommarfest och andra tillställningar med hela regionen.

Har du frågor kring tjänsten?  Kontakta Jesper Gustafsson - HR, Jesper.gustafsson@bdo.se, Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.