Annons

Annons

Redovisningsansvarig till DLA Piper

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

 

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken och på kontoret i Stockholm är vi 160 medarbetare.

Din roll

Vill du jobba i en operativ roll med ansvar för redovisningen? Är du noggrann och har en god analytisk förmåga? Då kan denna tjänst vara något för dig. Vi söker nu en redovisningsansvarig som vill ansluta till vårt ekonomiteam som idag består av nio medarbetare.
Du arbetar i en internationell, kreativ och intellektuellt utmanande miljö där det är högt i tak och en god sammanhållning. Tillsammans med ekonomiteamet kommer du att vara med och utveckla rutiner och processer samt sätta effektiva strukturer på plats.

I rollen som redovisningsansvarig arbetar du brett och ansvarar för bl.a. den löpande redovisning och dess kvalitetsäkring, upprättande av årsredovisning, skattedeklarationer och arbetsgivardeklarationer, momsrapportering inklusive utländsk moms, kontakt med myndigheter och bank, du är kontaktperson för och hantering gentemot vår externa lönekonsult, personalbilar/tjänstebilar. Du vill bidra till processutveckling, driva projekt samt utveckla användandet av affärssystem.

Din profil 

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning samt arbetat i en liknande roll de senaste fem åren. Du har mycket goda kunskaper inom svensk redovisning, (K3). Du har ett intresse för IT-system, att nyttja, förbättra och förenkla dem för att arbetet ska bli mer effektivt. Excel hanterar du självklart på ett bra och effektivt sätt. Det är en fördel men inget krav om du har tidigare erfarenhet från systemet Visma Business, klient- och ärendehanteringssystem Saturnus och arbetat i något rapporteringssystem.

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer samt har god analytisk förmåga. Du vill leverera bästa möjliga service och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt. Vidare tror vi att du är social och prestigelös samt tycker om att arbeta i en dynamisk miljö och med regelbundna deadlines.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett team med ambitiösa och motiverade medarbetare i en trevlig miljö i centrala Stockholm.

Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Skicka gärna in din ansökan bestående av CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande rekrytering så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas in här (följ länken): www.dlapiper.com.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, linda.warn@dlapiper.com alt. till Lena Broman, Ekonomichef, lena.broman@dlapiper.com.  

Välkommen med din ansökan!

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Start datum: 
tisdag, april 24, 2018