Annons

Annons

Projektledare inom Corporate Finance till JOOL Markets i Göteborg

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Göteborg
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Ola Nilsson, Head of Corporate Finance, ola@joolmarkets.se, telefon +46 706 817 816

JOOL Markets AS är en del av JOOL-gruppen, en svensk familjeägd företagsgrupp med cirka 250 anställda. JOOL Markets strukturerar och placerar företagsobligationer och andra ränteinvesteringar åt små och medelstora bolag. JOOL Markets är ett fullt licensierat värdepappersbolag och marknadsledare inom nordiska företagsobligationer i segmentet 30-200 MSEK. JOOL växer kraftigt och har blivit utsett till Gasellföretag i Dagens Industri flera år i rad, omsätter idag ca 300 MSEK och har ca 90 medarbetare i fem olika länder. Som ett led i vår fortsatta expansion vill vi nu omgående förstärka vårt corporate finance-team med en ambitiös och erfaren projektledare till vårt Göteborgskontor.

Tjänsten:

JOOLs corporate finance-team ger rådgivning och erbjuder Debt Capital Markets-tjänster till våra företagskunder. För tjänsten som projektledare söker vi en dedikerad lagspelare med utmärkta kommunikativa egenskaper och en stark arbetsmoral. Projektledarens roll är att vara ansvarig för utförandet av DCM-transaktioner, från origination till settlement, i samarbete med analytiker. Specifika ansvarsområden inkluderar utvärdering av potentiella transaktioner, förbereda marknadsföringsmaterial, genomföra finansiell analys, styra samarbetet med externa parter i transaktionen och att utveckla relationer med interna medarbetare. Positionen medför stora möjligheter att vara med på en tillväxtresa för ett snabbväxande företag inom DCM-sektorn.

Ansvarsområden:

•    Att leda transaktionsprocessen inklusive kontakt med den interna säljorganisationen och externa partners
•    Ha en aktiv roll i genomlysningen av nya projekt och pågående transaktioner
•    Delta i att inhämta nya projekt och transaktioner
•    Förbereda marknadsföringsmaterial, presentationer och informationsmemorandum

Kvalifikationer:

•    3-5 års arbetslivserfarenhet som projektledare, företrädesvis inom ett värdepappersbolag eller annan finansiell institution. Erfarenhet från DCM-transaktioner är ett plus.
•    Kandidatexamen eller högre inom finans/ekonomi
•    Utmärkta kommunikativa egenskaper (svenska och engelska, skriftligt och muntligt)
•    Noggrann, strukturerad och organiserad med genuint finansintresse
•    Kreativt tänkande med förmåga att identifiera och lösa problem 
•    Vilja att ta ansvar och växa inom en dynamisk och utmanande arbetsmiljö

Sänd din ansökan inklusive CV och personligt brev till career@joolmarkets.com

För frågor rörande tjänsten, kontakta Ola Nilsson, Head of Corporate Finance, ola@joolmarkets.se, telefon +46 706 817 816

Tjänsten tillsätts löpande.