Annons

Annons

Norburg och Scherp söker biträdande jurist

Sista ansökningsdatum: 
11 mars 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Fredrik Norburg: 08-658 20 80
Pontus Scherp: 08-661 20 80
Kristina Ljungström: 08-551 066 69

Vilka vi är 

Norburg & Scherp Advokatbyrå är en affärsjuridisk nischbyrå specialiserad på tvistlösning. Vi arbetar huvudsakligen som ombud för företag i affärstvister inför domstol och i svenska och internationella skiljeförfaranden. Därtill utses byråns advokater regelbundet till skiljemän. De tvister vi hanterar för våra klienters räkning rör exempelvis företagsförvärv, entreprenader, bolagsrättsliga frågor, aktieägaravtal, tvister inom bank- och finanssektorn, licensavtal, lokalhyra, immaterialrätt och offentlig upphandling. 

Våra advokater har bakgrund från några av marknadens ledande advokatbyråer och har lång erfarenhet av att hantera stora och komplicerade tvister. Vi har en hög ambitionsnivå och strävar efter att vara en av de skickligaste byråerna på vårt område. Läs gärna mer om oss på www.norburgscherp.se.

Vem vi söker

Vi är i dag tio medarbetare och söker nu ytterligare en biträdande jurist till vår verksamhet. Vi söker dig som är nyutexaminerad från juristutbildningen eller dig som även har upp till ett par års erfarenhet från domstol eller advokatbyrå. Vi tror att du gillar juridik och att du är en engagerad, analytisk, noggrann och ambitiös person som är bra på att uttrycka dig på svenska och engelska. Du bör ha mycket goda betyg, men din personlighet och en positiv och lösningsorienterad attityd är av minst lika stor vikt.  

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter där du får vara delaktig i både klientarbetet och i att utveckla advokatbyrån som företag. Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas som skicklig jurist inom processer och skiljeförfaranden i nära samarbete med våra övriga medarbetare.

Ansökan 

Du är välkommen att skicka din ansökan tillsammans med cv och betyg med e-post till info@norburgscherp.se. Urval sker löpande och vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 mars.

Om du har frågor om tjänsten eller om vår verksamhet är du välkommen att kontakta Fredrik Norburg, 08-658 20 80, Pontus Scherp, 08-661 20 80, eller Kristina Ljungström, 08-551 066 69

Vi ser fram emot din ansökan!