Annons

Annons

Hannes Snellman söker en konkurrensrätts- och upphandlingsjurist

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Ellen Björkstedt
072 172 46 40.

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

Vad erbjuder vi? 

Vårt konkurrensrätts- och upphandlingsteam har lång erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling, svensk och internationell konkurrensrätt, statligt stöd och regulatoriska frågor. Hos oss får du möjligheten att arbeta brett inom alla delar av konkurrensrätten och upphandlingsjuridiken. Du kommer att ge våra svenska, nordiska och internationella klienter professionell juridisk rådgivning. Hos oss blir du snabbt en värdefull medlem i vårt team och du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor från olika verksamhetsområden. 
Vi stödjer varandra i vår professionella utveckling och erbjuder dig en möjlighet till karriärutveckling i en atmosfär av expertis och professionalism. Du kommer delta i HS Academy, vårt interna utbildningsprogram, som erbjuder regelbundna grundläggande och fördjupande kurser i våra verksamhetsområden samt Legal English.

Vem söker vi? 

Vi söker dig med några års relevant arbetslivserfarenhet inom konkurrensrätt och upphandlingsjuridik förvärvad från t.ex. advokatbyrå eller Konkurrensverket, och som vill bli en del av vårt konkurrensrätts- och upphandlingsteam på Stockholmskontoret. Du kommer att arbeta med intressanta och utmanande svenska och gränsöverskridande projekt i nära samarbete med andra verksamhetgrupper. Vi söker dig med en jur. kand., gärna med studier utomlands, men framförallt med ett gediget intresse för konkurrensrätt och upphandlingsjuridik, och viljan att vidareutveckla dig inom detta område. Vårt arbete kräver flytande språkkunskaper i engelska och svenska.
Är du en person som motiveras av att vara med där det händer och som uppskattar utmaningar? Då tror vi att du kommer att trivas utmärkt hos oss. Vi söker dig med höga ambitioner och en passion för juridik och affärer. Vi vill att du är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du är pålitlig och du trivs i konsultrollen. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar dina idéer för vår fortsatta utveckling.  

När och hur ansöker du? 

Om du är rätt kandidat för tjänsten skickar du ditt personliga brev, CV, och relevanta intyg/betyg till oss. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan! 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta: Ellen Björkstedt, HR Coordinator, tel. 072 172 46 40.
 

Start datum: 
onsdag, april 25, 2018