Annons

Annons

Hamilton söker nyutexaminerade jurister till sin Bank & Finans-grupp

Sista ansökningsdatum: 
29 oktober 2017
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Talent & Organisation Manager Irini Ångnell på telefon 08-505 501 68 eller email irini.angnell@hamilton.se

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?

Sedan sammanslagningen med Ashursts Stockholmskontor i fjol har Hamilton lyckats etablera sig i toppskiktet av de affärsjuridiska rådgivarna i Sverige och har numera en av Sveriges starkaste Bank & Finans-grupper. Vår Bank & Finans-grupp utgörs av jurister som är specialiserade inom finansieringstransaktioner respektive finansmarknadsfrågor och då vi ser en fortsatt stark efterfrågan behöver vi förstärka båda dessa team med ytterligare biträdande jurister med start i januari 2018 eller tidigare.

Beskrivning

Bank & Finans-gruppens transaktionsteam biträder löpande stora och medelstora svenska och internationella företag, banker och private equity-fonder med juridisk rådgivning i samband med finansieringar av olika slag i deras viktigaste affärer. Vårt finansmarknadsteam biträder löpande stora och medelstora svenska och internationella företag som tillhandahåller finansiella tjänster i Sverige, främst inom försäkrings-, fond- och betaltjänstsektorn. Vi är ett relativt ungt team med informell och bra stämning. Vi arbetar nära varandra under intensiva och spännande projekt i mindre, särskilt sammansatta team. Hos oss kommer du att få eget ansvar tidigt och därmed möjlighet att utvecklas i snabb takt genom ett nära samarbete med kunniga och engagerade kollegor.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är nyutexaminerad med svensk juristexamen och mycket goda studieresultat. Annan erfarenhet som exempelvis utlandsstudier är meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. För att bli framgångsrik hos oss bör du vara engagerad, noggrann och strukturerad, ha ett starkt eget driv och en vilja att utvecklas, hög integritet, god analytisk förmåga samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Du bör även trivas med att på ett prestigelöst sätt arbeta tillsammans med andra i en högpresterande miljö, i högt tempo och brinna för att leverera med kvalitet på högsta nivå.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev, CV, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan (CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg) så snart som möjligt, dock senast den 29 oktober 2017. För mer information är du välkommen att kontakta vår Talent & Organisation Manager Irini Ångnell på telefon 08-505 501 68 eller email irini.angnell@hamilton.se. Läs gärna mer om oss på www.hamilton.se och på vår Facebooksida: www.facebook.com/Hamilton.

Fler platsannonser

Sidor