Annons

Annons

Hamilton söker biträdande jurister till Arbetsrätt

Sista ansökningsdatum: 
29 oktober 2017
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Talent & Organisation Manager Irini Ångnell på telefon 08-505 501 68 eller email irini.angnell@hamilton.se.

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?

Sedan sammanslagningen med Ashursts Stockholmskontor i fjol har Hamilton lyckats etablera sig i toppskiktet av de affärsjuridiska rådgivarna i Sverige. Hamilton har Sveriges ledande arbetsrättsgrupp. Vi biträder svenska och internationella företag, myndigheter och organisationer i en rad olika frågor och är både ett komplement och ett alternativ till arbetsmarknadens organisationer. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan och behöver därför förstärka teamet ytterligare med flera nya medarbetare med start i januari 2018 eller tidigare.

Beskrivning

Arbetsrättsgruppens arbete består i att löpande biträda våra klienter i sedvanliga arbetsrättsliga ärenden, såsom omorganisationer, anställningar och uppsägningar, kollektivavtalsfrågor m.m. samt att företräda klienter vid domstolar och i skiljeförfaranden. Våra arbetsrättsjurister biträder även vår corporategrupp med arbetsrättslig rådgivning i samband med företagsöverlåtelser. I dessa transaktioner är arbetsrättsjuristerna en del av transaktionsteamet och arbetet innefattar due diligence arbete, upprättande av avtal och incitamentsprogram m.m.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker två nya medarbetare med ett uttalat intresse för arbetsrätt. Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du som söker har ett starkt driv, en god analytisk förmåga, är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Du är också genuint intresserad av den yrkesmässiga konsultrollen som bland annat innebär att skapa största möjliga affärsnytta för våra klienter. Du fungerar väl med att arbeta i grupp och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Hos oss är det viktigt att vara driven och engagerad i såväl sin egen som byråns utveckling och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev, CV, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan (CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg) så snart som möjligt, dock senast den 29 oktober 2017.

För mer information är du välkommen att kontakta vår Talent & Organisation Manager Irini Ångnell på telefon 08-505 501 68 eller email irini.angnell@hamilton.se.

Läs gärna mer om oss på www.hamilton.se och på vår Facebooksida: www.facebook.com/hamilton

Fler platsannonser

Sidor