Annons

Annons

Fortsätt din karriär som affärsjurist på EY Law, Stockholm 

Sista ansökningsdatum: 
30 november 2017
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 

EY:s affärsjurdiska konsultverksamhet EY Law AB finns idag i över 80 länder, inklusive samtliga nordiska länder. Vi är över 2,000 jurister som arbetar med affärsjuridik i en internationell miljö. EY Law utgör en del av en global revisions- och konsultverksamhet där vi lämnar råd och erbjuder juridiska tjänster baserat på vårt bransch- och verksamhetskunnande. Tillsammans med EY:s revisorer, konsulter och skatteexperter kan EY Law erbjuda en unik tjänst baserad på en mångfald av branschvana och kunskap; en tjänst som är lika komplex som omvärlden.
 
Vi fortsätter att växa och söker nu nya medarbetare i Stockholm.

Om rollen

EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i ett högt tempo, prioriterar väl och hanterar komplexa juridiska frågeställningar på ett lösningsorienterat sätt. Du är van vid och trivs med att arbeta i en affärsorienterad organisation och fungerar väl i en multikulturell miljö. 

Huvudsakliga ansvarsområden

Tjänsten som affärsjurist på EY Law AB innefattar vanligt förekommande uppgifter inom en affärsjuridisk byrå med inriktning på associationsrätt och M&A. Det innebär bl.a. hantering av olika affärsjuridiska frågeställningar och klientrådgivning, däribland associationsrättsliga ärenden, avtalsrättsliga frågor, internationella transaktioner och aktiemarknadsrättsliga frågor. I arbetet ingår dessutom omfattande kontakter med vårt globala nätverk och EY:s kontor i andra länder.

För att lyckas i rollen

Behöver du

•    visa professionalism och ge exceptionell service 
•    ha social kompetens och god samarbetsförmåga 
•    vara strukturerad, stresstålig och trivas med att arbeta brett och med flera olika arbetsuppgifter samtidigt
•    ha en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift i engelska och svenska 
•    uppskatta ett högt tempo och leverera god kvalité

Kvalifikationer för tjänsten

För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa

•    minst 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bolag eller relevant myndighet
•    en jur. kand med dokumenterat goda resultat
 
Vi ser också gärna att du har

•    utlandserfarenhet och examen inom ytterligare ett område än juridik, liksom tingstjänstgöring
•    erfarenhet av andra språk än svenska och engelska

Vi söker

Vi söker efter nya drivna kollegor som vågar ta eget ansvar, som är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress. Du har ett stort intresse för affärer, vill lära dig om våra 

klienters verksamhet och fortsätta utvecklas som affärsjurist. För att trivas hos oss är du social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer.

Vad kan EY Law AB erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap. Du får arbeta i högt tempo med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor både i Sverige och internationellt. 

Vi erbjuder också en utvecklande, social och internationellt präglad arbetsplats, en konkurrenskraftig lön och möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten. EY Law AB tillhandahåller även kompetensutveckling i en internationell kontext för de områden som utgör EY:s kärnverksamhet. Du kommer att arbeta i med några av världens största företag – våra klienter.  

Intresserad?

Sök senast den 30 november 2017. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet/tingsrätt samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Paula Hogéus på 072 503 80 85 eller paula.hogeus@law.se.ey.com. För frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Tobias Carlsson på 08-520 585 14 eller tobias.carlsson@se.ey.com

Välkommen med din ansökan!

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.