Annons

Annons

Förmögenhetsrådgivare / Wealth Managers till Burenstam & Partners

Sista ansökningsdatum: 
09 februari 2018
Placeringsort: 
Göteborg
Kontaktinformation: 

Burenstam & Partners är en av Sveriges främsta oberoende förmögenhetsrådgivare som skapar trygghet och utveckling för sina kunder. Det kräver intressegemenskap med kunden, kompetens och erfarenhet hos medarbetarna, obundenhet i val av investeringslösningar och konkurrenskraftig prissättning. Vi erbjuder marknadens mest intressanta modell för att hjälpa kunder till finansiella lösningar.

Till kontoret i Göteborg söker vi nu fler medarbetare som vill arbeta på ett annorlunda sätt och med oberoende rådgivning

Vi söker marknadens mest professionella medarbetare som vill vara med och bygga företaget vidare. Du har ett bra track record och nätverk i branschen samt kvalificerad erfarenhet av förmögenhetsrådgivning, finansiell planering, strategisk allokering och risk. Ditt arbetssätt kännetecknas av initiativ- och handlingskraft i kombination med en relationsbyggande och förtroendeingivande personlighet. Du erbjuds en utvecklande roll i ett framåt företag med hög trivsel. 


För mer information är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Per Synnes på  tel 0702-99 15 30. Din ansökan skickas till per.synnes@transearch.se. Sista ansökningsdag är 9 februari. Alla kontakter hanteras konfidentiellt.