Annons

Annons

DPO till Bonnier Broadcasting

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Maneli Zakipour
0708 26 27 96

Bonnier Broadcasting är ett av Nordens största tv-bolag bestående av TV4, C More och finska motsvarigheten MTV. Vi är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra stora varumärken – och hos våra fantastiska medarbetare.
Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, inte minst när det gäller tv på nya plattformar, är Bonnier Broadcasting i dag ett komplett mediehus fyllt av möjligheter för såväl tittare, annonsörer som samarbetspartners. TV4 (reklam-tv) och C More (betal-tv) är affärsenheterna som bedriver tv- och streamingverksamhet i Sverige och Finland inom affärsområdet Bonnier Broadcasting.

Din roll

Bonnier Broadcasting verkar i en bransch som för tillfället befinner sig i en omställningsfas, vilket inte minst medför nya och omfattande krav på vår hantering av personuppgifter. Vi är i fas med det gedigna arbetet att implementera den nya dataskyddsförordningen och söker nu en DPO som kommer att ansvara för det fortsatta arbetet med dessa frågor. 

DPO skall verka för att säkerställa verksamhetens efterlevnad av externa och interna regler rörande behandling av personuppgifter. Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a. att upprätta och underhålla interna styrdokument kopplade till personuppgiftshantering, utbildning av personal, ge råd och stöd till verksamheten samt att vara kontaktperson för tillsynsmyndigheten. I rollen ingår även att kontinuerligt vidareutbilda dig för att säkerställa aktuell kompetens inom gällande regelverk och ansvarsområden samt för att utveckla funktionen.

Du kommer att ingå i en nyinrättad kompetensgrupp för Privacy-frågor och formellt tillhöra bolagets Juridikavdelning.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en juristexamen, eller annan för rollen relevant akademisk bakgrund, och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag. Du måste ha erfarenhet av att arbeta med GDPR och personuppgiftshantering. 
Du ska ha ett eget driv och kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att förmedla komplicerade förhållanden till omgivningen på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Det är också viktigt att du har ett utpräglat strukturerat arbetssätt, är noggrann och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Du ska vara ambitiös, driven och trivas med att arbeta i högt tempo i en snabbrörlig och dynamisk organisation. Du har hög integritet, är initiativtagande och action-orienterad, men samtidigt prestigelös, transparent och kommunikativ.  

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För mer information om tjänsten och/eller bolaget är du välkommen att kontakta Maneli Zakipour på 0708 26 27 96. 
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och annan relevant dokumentation. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka HÄR.

 

Start datum: 
måndag, april 23, 2018