Annons

Annons

Cloetta söker bolagsjurist

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
anousheh@jurek.se
0766-33 14 42

Om verksamheten

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden och Holland. Cloettas produkter säljs i fler än 50 länder världen över med Sverige, Finland, Danmark, Norge, Holland, Tyskland och Storbritannien som huvudmarknader. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Karamellkungen, Jenkki, Kexchoklad, Malaco, Sportlife och Red Band. Cloetta har 8 fabriker i 5 länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com

Vi söker nu en bolagsjurist till vårt huvudkontor i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist kommer du att arbeta vid Cloettas huvudkontor som är beläget i Solna Business Park. Tjänsten är en service- och stödfunktion som hanterar och samordnar juridiska frågor inom koncernen. Du kommer arbeta i en bred roll inom affärsjuridiken nära bolagets koncernledning. Arbetsuppgifterna består bl.a. i att handlägga ärenden, upprätta och granska avtal samt ge intern rådgivning i juridiska frågor. Utöver detta kommer du arbeta med bolagsstyrning, projektleda Cloettas bolagstämma och vara behjälplig i arbetet med kvartals- och årsrapporter. Du kommer även att hantera bolagets underlag avseende MAR samt stödja koncernen i styrelsearbetet samt arbetet med implementeringen av GDPR.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och 2–5 års relevant erfarenhet inom allmän affärsjuridik, exempelvis från affärsjuridisk advokatbyrå eller bolag. Det är meriterande om du därutöver är tingsmeriterad. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, förmåga att förklara komplexa juridiska frågor på ett lättbegripligt samt är driven och prestigelös.

Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett internationellt bolag! I denna rekrytering samarbetar Cloetta med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och examensbevis) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på anousheh@jurek.se alternativt 0766-33 14 42.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42