Annons

Annons

Alstom söker en jurist till kontoret i Sundbyberg

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Sundbyberg
Kontaktinformation: 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundbyberg.

Om bolaget

Framtidens transportsystem är redan här. Alstom, med en omsättning på 7,3 miljarder är världsledande inom integrerade transportsystem och vi fortsätter att utmana marknaden när det gäller innovativa- och digitala lösningar för transportsystem och e-mobilitet. Vi ligger i framkant när det gäller hållbara transportmöjligheter med det största utbudet av järnvägslösningar på marknaden. Huvudkontoret ligger i Frankrike och vi är närvarande i över 60 länder och har 32 800 anställda över hela världen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med den övriga avdelningen för Legal & Contract management att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor avseende Sverige och övriga Norden, med tonvikt på avtalsfrågor och upphandlingar. För att passa in i rollen måste du därför trivas med att arbeta med olika projekt samtidigt. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du kommer att rapportera till bolagets nordiska chefsjurist.

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad jurist minst tre-fem års relevant arbetslivserfarenhet från byrå eller/och bolag. Du har arbetat brett och har god erfarenhet av kommersiella avtal samt är kunnig inom offentlig upphandling. Som person är du lösningsorienterad, företagsam och proaktiv. Du ska också ha lätt för att samarbeta med andra, vara prestigelös och ha god kommunikationsförmåga.

Vill du veta mer?

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan och CV skickas till lisa.tsiaklides@sharprecruitment.se. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Lisa Tsiaklides på tfn. + 46 76 101 71 23

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.