Annons

Annons

Biträdande jurist till Konkurrens och Upphandling

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?

Hamilton tillhör de ledande affärsjuridiska advokatfirmorna i Sverige och befinner sig i en spännande och expansiv fas. Vi har under många år haft en framstående och ledande position inom bland annat Konkurrens och Upphandling och teamet har ett flertal gånger blivit topprankade av Chambers & Partners. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra tjänster och behöver därmed förstärka teamet med en biträdande jurist som har särskild inriktning mot offentlig upphandling, med start så snart som möjligt.

Konkurrens- och Upphandlingsgruppen biträder svenska och internationella företag samt upphandlande myndigheter/enheter inom hela spektrat av offentlig upphandling och konkurrensrätt, såsom rådgivning inför upphandlingar, överprövningar i domstol, förvärvsanmälningar och kartellärenden. Vårt mål är att bidra till största möjliga affärsnytta för våra klienter. Hos oss kommer du att få eget ansvar tidigt och därmed möjlighet att utvecklas i snabb takt genom ett nära samarbete med kunniga, dedikerade och engagerade kollegor.

Din profil

Vi söker dig som nyligen har avslutat eller är i slutskedet av din notarietjänstgöring vid förvaltningsdomstol, eller dig som har ett till tre års erfarenhet av arbete inom offentlig upphandling, gärna vid en advokatbyrå. Du har juristexamen med mycket goda studieresultat, och det är meriterande om du arbetat extra, parallellt med dina studier. Vi ser gärna att du även har intresse för konkurrensrätt.

Vi söker dig som delar Hamiltons vision, värderingar och som vill ingå i ett sammansvetsat team med höga ambitioner. För att bli framgångsrik hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik och av konsultrollen som bland annat innebär att skapa största möjliga affärsnytta för våra klienter. Du har en stor drivkraft och vilja att utvecklas och lära av dina kollegor, samtidigt som du vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du känner stort ansvar för dina och teamets arbetsuppgifter, arbetar dedikerat och har en god initiativ- och problemlösningsförmåga. Vidare är du pragmatisk med en mycket god samarbetsförmåga. Du är noggrann, har en hög analytisk förmåga och siktar alltid på att leverera resultat av högsta kvalitet. Du trivs i att arbeta i en högpresterande, dynamisk miljö med tidvis högt tempo utan att för den sakens skull göra avkall på kvalitet. Vidare kan du obehindrat uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad vi erbjuder

Hamilton tillhör de ledande affärsjuridiska firmorna i Sverige. Hos oss får du tillgång till ledande, branschkunniga specialister och ett omfattande kontaktnät som ger dig goda förutsättningar att lyckas inom affärsjuridik. Vi arbetar med spännande och komplexa uppdrag som innebär dagliga utmaningar där du ges möjlighet att bygga din kompetens. Du kommer även ingå i Hamilton Excellence, firmans karriär- och kompetensutvecklingsprogram, samt ett mentorskap som ger dig goda förutsättningar för en professionell karriärutveckling. Sammantaget bidrar det till en kunskapsintensiv, utmanande och inspirerande arbetsplats. Om du siktar högt så har du alla möjligheter att lyckas hos oss!

Ansökan

Ansök genom att bifoga CV, personligt brev, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande, registrera därför din ansökan så snart som möjligt. 

För mer information är du välkommen att kontakta vår Talent & Organisation Manager, Irini Ångnell, på telefon 08-505 501 68 alternativt irini.angnell@hamilton.se