Annons

Annons

Pensionssäljare inom B2B till Brummer & Partners

Sista ansökningsdatum: 
17 januari 2018
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Brummer & Partners är en ledande europeisk hedgefondförvaltare. Vår affärsidé är att samla aktivt förvaltade fonder med olika investeringsstrategier i en och samma företagsgrupp i syfte att erbjuda en väl diversifierad förvaltning. Vi förvaltar cirka 121 miljarder kronor på uppdrag av institutioner, företag och privatpersoner. Vi är för närvarande drygt 400 personer fördelade på sju länder med huvudkontor i Stockholm. Läs mer på brummer.se.

Tjänstepensionsmarknaden förändras – vill du utveckla den tillsammans med oss?

När vi startade Brummer Life var ambitionen att ge fler människor tillgång till en förvaltningsform som tidigare bara varit tillgänglig för ett fåtal. Vi såg också ett behov av enkelhet, tydlighet och mer transparens i en bransch som ofta präglas av motsatsen.

Fondutbudet består för närvarande av Brummer & Partners egna aktiva hedgefondförvaltning samt ett urval av ränte- och indexfonder. Vårt samlade förvaltningserbjudande, med vår egen förvaltning som har fokus på absolut avkastning oavsett marknadsutveckling, och indexfonder till låga eller inga förvaltningsavgifter, gör oss unika på pensionsmarknaden. Tillsammans med noga utvalda samarbetspartners, kundorienterade förmedlare och arbetsgivare med tydliga värderingar vill vi förtjäna marknadens förtroende – med full transparens och med fri flytträtt på allt kapital.

Med en ökad efterfrågan på vårt provisionsfria tjänstepensionserbjudande erbjuder vi nu plats för fler pensionssäljare.

Arbetsuppgifter

Som säljare inom Brummer Life ansvarar du för hela relationskedjan från att boka det första mötet till en nöjd ny kund. Då vi är i en expansiv fas handlar det primärt om att anskaffa nya kunder, hitta vägar framåt samt identifiera nya samarbetsformer. I den här rollen kommer du i huvudsak att träffa arbetsgivare för att tillsammans med dem skapa goda förutsättningar för medarbetarnas pensioner.

Bakgrund och personlighet

Du ser dig själv som en värderingsstyrd, självständig och energisk lagspelare. Med nyfikenhet vill du på ett prestigelöst sätt bidra till en bättre vardag och pension för dina kunders medarbetare. Det innebär att du som vi gillar att jobba långsiktigt och uthålligt. Du har IFU-diplom eller liknande, ekonomisk bakgrund och erfarenhet av tjänstepensionsmarknaden. För att lyckas i rollen förutsätts du dela intresset för kapitalförvaltning och sparande. Din genuina vilja att göra skillnad samt tro på den egna förmågan är viktiga egenskaper för att trivas och lyckas.

Vi erbjuder

Vi är en värdedriven organisation med intellektuell hederlighet och transparens som ledord. Hos Brummer & Partners ges du stor möjlighet att tänka nytt, ta egna initiativ och verka för kundorienterade lösningar. Vi erbjuder en förändringsbejakande miljö och meriterade kollegor som alla brinner för att skapa en mer hållbar pensionsmarknad. Här finns goda förutsättningar och utvecklingspotential för rätt person. Kontoret är beläget i centrala Stockholm.

Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot att höra av dig. Välkommen med din ansökan!

För frågor kontakta Joakim Bähr, Försäljningschef på joakim.bahr@brummer.se