Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Ernst & Young förstärker fastighetssektorn

Bolaget rekryterar fem personer, varav en blir ny partner.

annika_200.gif
Annika Arnström, ny partner på Ernst & Young.
uggla_200.gif
Carl-Magnus Uggla kommer leda satsningen på inkomstskatt.
Ernst & Young genomför fem strategiska rekryteringar för att stärka sitt skatteteam inom inkomstskatt samt fastighetstaxering, enligt ett pressmeddelande:

Annika Arnström kommer bli ny partner på Ernst & Young Tax, och kommer att leda satsningen inom fastighetstaxering. Arnström har tidigare arbetat på Fastighetsägarna samt Deloitte och har 25 års erfarenhet som skattejurist. Hon kommer närmast från Grant Thornton, där hon har varit partner i flera år.

– Jag tycker att det är riktigt kul att få addera tjänster till Ernst & Youngs i övrigt rika utbud och starka varumärke. Jag är otroligt tacksam över att få arbeta med byråns trevliga kunder och vi upplever också en kraftig kundtillströmning, som vi är mycket glada över. För att möta behovet rekryterar vi nu de bästa på marknaden och vår vision är att vara dubbelt så många inom en tvåårsperiod, säger Arnström om sin nya tjänst i pressmeddelandet.

Carl-Magnus Uggla kommer att leda satsningen inom inkomstskatt. Uggla har arbetat på KPMG och Deloitte, och kommer närmast från Skeppsbron Skatt. Han arbetar med inkomstskattefrågor, främst för medelstora till stora bygg- och fastighetsbolag.

– Det känns fantastiskt roligt att få ingå i ett så kompetent team med en ledande roll som rådgivare på fastighetsmarknaden. Att få vara med och forma en satsning som innefattar fastighetstaxering, inkomstskatt och moms, i nära samarbete med våra andra avdelningar, ger mig dagligen nya perspektiv på hur vi kan hjälpa våra kunder till framgång, säger Uggla i pressmeddelandet.

Tomas Gunnå arbetar med inkomstskattefrågor. Gunnå kommer även han senast från Skeppsbron Skatt, och har tidigare arbetat på Skatteverket och Deloitte.

Karolina Silvén kommer närmast från Deloitte och arbetar med fastighetstaxering och inkomstskattefrågor.

Maria Bergenmo arbetar främst med fastighetstaxeringsfrågor samt processföring, och kommer närmast från Grant Thornton.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: