Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Handelsbanken Norge förlänger avtal med EVRY

EVRY förser Handelsbanken med tekniska banklösningar.

Handelsbanken Norge väljer att förlänga sitt avtal med EVRY. EVRY hanterar den tekniska driften av Handelsbankens banklösningar. Totalt är avtalet värt 500 miljoner NOK och fortlöper till slutet av 2016, enligt ett pressmeddelande.

Handelsbanken är Norges fjärde största bank. Banken har 49 kontor och omkring 176 miljarder NOK i utlåning.

De avtalade banklösningarna innefattar bland annat kärnbankssystem, lösningar för bankkontor, säkerhetslösningar, självbetjäningslösningar, bankrapportering samt kredit- och sparlösningar, enligt pressmeddelandet.

– Vår leverans kommer att säkra Handelsbanken Norges flexibilitet och proaktivitet. Handelsbanken Norge är en av koncernens viktigaste kunder och genom gemensamma projekt ser vi fram emot en vidareutveckling av vår lösningsportfölj, säger Niclas Ekblad, som är Sverigechef på EVRY.

– Vi har haft ett nära samarbete med EVRY som sträcker sig över flera år och ser fram emot att fortsätta vår relation. Med de höga ambitioner som Handelsbanken har i den norska marknaden är vi helt beroende av att skapa bra och framtidsorienterade lösningar för våra kunder, säger Handelsbanken Norges vd Dag Tjernsmo, i pressmeddelandet.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: