Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Saxo Bank öppnar
kontor i Warszawa

Onlinebanken vill stärka sin ställning i Östeuropa.

Onlinebanken Saxo Bank, som är trading- och investeringsspecialister, meddelade tidigare idag att de öppnar en filial i Warszava i Polen. Chefen för det nya kontoret är Maciej Jedrzejak, enligt ett pressmeddelande.

Anledningen att Saxo Bank öppnar kontor i Polen är deras pågående utvecklingsstrategi. Idag är 26 procent av Saxo Banks besökare från centrala Östeuropa, vilket är mer än från någon annanstans i världen. Under 2011 såg de en kraftig ökning av polska klienter, närmare bestämt 93 procent fler än året innan.

– Nu när vi firar vår tjugonde årsdag är öppningen av det nya kontoret i Warszawa ännu en milstolpe i Saxo Banks historia och globala expansion. Vi är hängivna till denna region, då den alltid har varit mycket viktig för Saxo Bank. Vi skulle vilja tacka teamet för deras hårda arbete med att stödja investerare i regionen med deras investerings- och handelsbehov, och vi ser fram emot att fortsätta stärka vår ställning i centrala Östeuropa, säger Kim Fournais och Lars Seier Christensen, som är grundare och vd:ar för Saxo Bank, enligt pressmeddelandet.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: