Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

KPMG utsedd till en av världens bästa arbetsgivare

Det visar en undersökning om hur ekonomistudenter rankar arbetsgivare.

KPMG hamnar för tredje året i rad på andra plats över världens bästa arbetsgivare, enligt konsultföretaget Universum. Företaget frågar varje år studenter från kända universitet i de tolv ledande världsekonomierna om vilken de tycker är den ideala arbetsgivaren. Google hamnade i år på första plats, enligt ett pressmeddelande.

KPMG erbjuder nyexaminerade studenter att arbeta globalt.

– KPMG erbjuder en karriär utöver det vanliga. Vi är väldigt glada över att vi ofta uppmärksammas för vårt sätt att arbeta och för de möjligheter som vi ger våra medarbetare. Undersökningen från Universum är ett erkännande från studenterna att en anställning på KPMG innebär ett fortsatt lärande i världsklass fullt av möjligheter och utmaningar i många olika länder, säger KPMGs vd Helene Willberg i pressmeddelandet.

– Vi är stolta över att studenter världen över för tredje året i rad ser oss som sin ideala arbetsgivare. Det som gör denna ranking så speciell är det faktum att den baseras på uppfattningen hos de som representerar framtiden, både hos KPMG och hos våra kunder, säger Michael Andrew som är ordförande i KPMG International, i pressmeddelandet.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: