Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Anna Ekelund får program i tv4

Dagens Industris Anna Ekelund blir programledare för Börsrådet som bjuder på paneldiskussioner om aktiemarknaden.

Två nya program på tv4 ska i höst fokusera på ekonomi – Börsrådet och Stora pengar.

Först ut är Börsrådet som börjar sändas nu på fredag den 21 september. Programledare är Anna Ekelund från Dagens industri.

Börsrådet bjuder på paneldiskussioner om aktiemarknaden och de händelser som påverkar den. Expertpanelen kommer från banker och mäklarfirmor och ger initierade tips och råd till alla som handlar med aktier.

Fredagen den 28 september är det premiär för Stora pengar med Rafaela Lindeberg.

– Det är hög tid för ett program som Stora pengar. Vi står inför en höst där EU-toppmöten avlöser varandra på löpande band och ett läge där Nobelpristagare pratar om Eurogeddon, så det är onekligen ett angeläget ämne, säger Rafaela Lindeberg

I varje program blir det en intervju med en framstående ekonomisk makthavare i Sverige. Det kommer att bli fördjupande samtal med makroekonomisk inriktning, där programmet fokuserar på de stora ekonomiska frågorna av typen världsekonomin, räntan, ECB och eurokrisen.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Det blir även panelanalyser av viktiga ekonomiska händelser som berör alla utan att direkt vara plånboksfrågor. Panelen består av Dagens industris så kallade Skuggdirektion, som sedan flera år analyserar Riksbanken inför räntebesluten.

Börsrådet och Stora pengar kommer att sändas varannan fredag kl 13.30-14.00 i tv4 News, sju program vardera, totalt 14 avsnitt under hösten.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: