Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

HAGSTRÖMER OM GRANSKNINGSKRAVET:

”Står alla ägare fritt”

Creades huvudägare Sven Hagströmer bemöter kritiken från Pan Capital.

Det var på tisdagen som Pan Capital meddelade att man begärt att Creades kallar in en särskild granskningsman. Pan Capital, som är största ägare efter Sven Hagströmer, vill granska Creades bonusavtal med ledningen och formerna för det återköp av aktier som gjordes i våras då tidigare ägaren Noonday samtidigt sålde sina aktier.

– Jag har egentligen inga synpunkter i nuläget. Begäran är ställd till styrelsen som ännu inte har sammanträtt. Men vi tittar självklart noggrant på allt vi gör och tycker inte att vi har gjort något fel, säger Sven Hagströmer till Realtid.se.

Enligt Sven Hagströmer kommer Creades styrelse att behandla begäran från Pan Capital i normal ordning. En kallelse till extrastämma väntas därmed inom kort.

– Om de vill värna om bolaget genom att kasta skit på det så står det dem fritt. Det man kan konstatera är att det inte har betalats ut någon bonus medan granskningen kommer att kosta bolaget pengar. Men det här är givetvis något som alla aktieägare är fria att göra, säger han.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: