Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Hallvarsson & Halvarsson förstärker ledningsgruppen

Robin Askelöf tar plats i företagsledningen, samtidigt utses Johan Ramsten till vice vd.

Robin-Askelof_170.jpg
Robin Askelöf rekryteras till Hallvarsson & Halvarsson.
Hallvarsson & Halvarsson har rekryterat Robin Askelöf som ocvkså tar plats i företagsledningen.

– Det är oerhört glädjande att få ombord Robin. Hans bredd och förmåga att få ihop olika kommunikationsdiscipliner kommer vara ett värdefullt tillskott i arbetet med våra kunder såväl som i arbetet med att utveckla vårt företag, säger Martin Petersson, vd för Hallvarsson & Halvarsson.

Robin Askelöf har tidigare arbetat som konsult och som ansvarig chef. Han kommer närmast från rollen som kommunikationschef på det börsnoterade konsultbolaget Connecta. Han har även arbetat som konsult i eget bolag samt på JKL och varumärkesbyrån Differ.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Samtidigt utses Johan Ramsten till vice vd. Han har varit på Hallvarsson & Halvarsson sedan 2004 och varit medlem i ledningsgruppen sedan 2007. Enligt bolaget instiftas den nya rollen för att få ökad kraft bakom byråns kundutveckling i en fas av fortsatt tillväxt och internationalisering.

– Under de senaste åren har Hallvarsson & Halvarsson gjort ett allt större internationellt avtryck, både genom våra egna konsulter och genom att sprida vår kunskap till andra byråer inom King Worldwide där vi ingår. Johan är en av Sveriges skickligaste kommunikationsrådgivare och en uppskattad ledare, säger Martin Petersson.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: