Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Panaxia återupptar verksamheten

Nya avtal är på gång mellan Panaxia och koncernens kunder.

Efter en dags stillastående kommer bolagen i Panaxiakoncernen, som försattes i konkurs under onsdagen, att återuppta sin verksamhet under ledning av konkursförvaltaren Lars-Henrik Andersson, enligt ett pressmeddelande.

Bolaget skriver även att nya avtal är på gång mellan Panaxia och koncernens kunder, vilket innebär att normala rutiner återinförs.

Under torsdagen arbetade Panaxias ledning tillsammans med konkursförvaltare Lars-Henrik Andersson på Advokatfirman Lindahl med att undersöka förutsättningarna för att driva verksamheten vidare.

”Avsikten är att fortsätta att utföra tjänsterna gentemot Panaxias kunder. Eftersom tidigare avtal upphör att gälla i och med konkursen kommer konkursförvaltaren att klargöra villkoren för fortsatt leverans under konkursen”, skriver bolaget.

– Villkoren kan i delar vara något förändrade, men avsikten är att tjänster ska utföras på samma sätt som tidigare. Panaxia har stått still en dag. Det är viktigt för alla inblandade att leveranserna kan fortsätta för att bolaget ska kunna överlåtas, säger Lars-Henrik Andersson.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Alla medel som konkursboet hanterar för kundens räkning framöver kommer att hållas åtskiljda från konkursboets övriga medel i enlighet med gällande lagstiftning. Det innebär att sådana medel tillkommer respektive kund, meddelar Panaxia.

Frågan vad som gäller för de medel som mottagits före konkursbeslutet utreds för närvarande.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: