Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Ny försäljningschef på Landshypotek

Fredrik Enhörning kommer närmast från rollen som vd för Swedbank Finans.

Fredrik-Enhorning_200.jpg
Fredrik Enhörning blir ny försäljningschef på Landshypotek. Han kommer närmast från en roll som vd på Swedbank Finans.
Foto: Landshypotek
Fredrik Enhörning lämnar rollen som vd för Swedbank Finans och blir ny försäljningschef på Landshypotek, enligt ett pressmeddelande.

– Vi gör en omfattande satsning på att utvecklas och växa. Jag är glad över att vi har lyckats rekrytera Fredrik Enhörning som både har den erfarenhet och det driv som krävs för att vi ska lyckas med vår ambition att kraftigt växa både i volym och med nya kunder, säger Kjell Hedman, vd på Landshypotek i ett uttalande.

Fredrik Enhörning blir nu ansvarig för försäljningsorganisationen på Landshypotek med åtta distriktschefer, cirka 60 kundrådgivare och 18 kontor runt om i landet.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Fredrik Enhörning har arbetat med försäljning och i säljledande befattningar i bank och finans under hela sitt yrkesliv. De senaste tio åren har Fredrik Enhörning varit vd för Swedbank Finans.

– Det är utmanande och spännande att nu ta uppgifter i ett företag i stark utveckling och med hög tillväxtambition i en tydlig nisch. Jag är glad att få arbeta med finansieringen av jord- och skogsbruksnäringen från ett annat håll än tidigare och ser fram emot att bidra till Landshypoteks utveckling med min erfarenhet och kompetens inom sälj- och marknad, säger Fredrik Enhörning i ett uttalande.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: