Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Swedbank rekryterar strateg och rådgivare

Banken vill förstärka sitt samhällsengagemang.

Swedbank har tidigare engagerat sig i samhället med hjälp av projekten Ung Företagsamhet, Tillväxtdagarna och Unga Jobb.

Genom att rekrytera en strateg och en rådgivare som har starka nätverk inom media, politik och opinion, hoppas Swedbank på att utveckla sitt samhällsengagemang ytterligare och och sitt opinionsbildningsarbete. Banken har anställt Mikael Sekund som har stor erfarenhet med såväl samhällskontakter som politikerkontakter. Sekund har tidigare arbetat på SEB som informationschef och på Scania som chef för pr, enligt ett pressmeddelande.

Den första juli tillträdde Sekund som senior rådgivare på Swedbank. Samtidigt rekryterar banken Markus Sjöqvist som kommunikationsstrateg. Tidigare har Sjöqvist varit pressekreterare åt finansminister Anders Borg samt åt finansmarknadsminister Peter Norman. Sjöqvist tillträder sin tjänst den första september, enligt pressmeddelandet.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:– Jag är mycket glad att vi får ombord både Mikael och Markus. Mikael sitter på ett enormt nätverk inom såväl politik som opinion och Markus för med sig aktuell kunskap om det politiska systemet som vi kommer att få god användning för, säger Swedbanks koncernkommunikationsdirektör Thomas Backteman i pressmeddelandet.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: