Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

magnus_larsen_170.gif
Magnus Larsén, ny delägare på Skeppsbron Skatt.

Ny delägare på Skeppsbron Skatt

Den första juli tillträdde Magnus Larsén som delägare.

Magnus Larsén, som är född 1968, är nu rekryterad som delägare i bolaget. Närmast kommer Larsén från Morgan Stanley där han arbetat med nationell samt internationell företagsbeskattning. Han har haft en framträdande roll på den nordiska marknaden, såväl som på den europeiska och amerikanska marknaden. Dessförinnan arbetade Larsén bland annat som skatterådgivare på Lagerlöf och Leman/Linklaters advokatbyrå samt på KPMG, enligt ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt nöjd över att ansluta till Skeppsbron Skatt, som jag uppfattar som ett unikt alternativ på marknaden för kvalificerad skatterådgivning. För mig känns det oerhört inspirerande att utifrån Skeppsbron Skatts starka varumärke fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med mina nya duktiga kollegor, säger Magnus Larsén om sin nya position.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:– Vi är mycket glada att Magnus har valt att komma till oss. Genom sina unika kunskaper och erfarenheter bidrar Magnus till att ytterligare bredda vårt erbjudande till marknaden. Magnus får en viktig roll i att utveckla företaget och befästa vår roll som Sveriges ledande oberoende skatterådgivare, säger Mac Berlin, vd för Skeppsbron Skatt, i pressmeddelandet.

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag. Bolaget är experter på svensk och internationell företagsbeskattning och mervärdesskatt. De är inriktade på medelstora till stora företag inom olika branscher, enligt pressmeddelandet.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: