Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Fastighet

Annons:

sca_vor_473.jpg

Foto: Oskar Kihlborg

SCA deltar i
Volvo Ocean Race

Med helt kvinnlig besättning ska de segla jorden runt.

SCA (Svenska Cellulosa Aktiebolaget) världens näst största hygienföretag och Europas största privata skogsägare. SCA tillverkar hygienprodukter, papper och skogsindustriprodukter, bland annat under kända varumärken som Tork och Libero. Omkring 80 procent av bolagets konsumenter är kvinnor, och därför väljer SCA att ha en helt kvinnlig besättning under det välkända seglingsevenemanget Volvo Ocean Race som går ut på att kapp-segla runt jorden, enligt ett pressmeddelande.

– SCAs deltagande i Volvo Ocean Race är viktigt i vår fortsatta förändringsresa. Som koncern satsar vi på global tillväxt, i synnerhet inom hygienområdet. VOR kommer att öka kännedomen om SCA samt skapa starkare kopplingar till produktvarumärken som TENA, Tork, Lotus, Tempo, Saba och Libero. Vi vill även lyfta fram hur våra produkter förbättrar våra konsumenters livskvalitet, säger Kersti Strandqvist, kommunikationsdirektör på SCA.

Teamet som ska delta i VOR leds av Richard Brisius. Han är en av grundarna till Atlant Ocean Racing och har stor erfarenhet av Volvo Ocean Race-projekt, enligt pressmeddelandet.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: