Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Ny vd på Carnegie

Natasja Henriksen lämnar sitt vd-uppdrag i Norge.

Carnegies norska verksamhet får ny vd när Natasja Henriksen, som har varit tillförordnad vd sedan september 2011, istället blir operativ chef för Carnegie ASA med ansvar för supportfunktionerna.

Den nye vd:n är Christian Begby, 49 år, som har arbetat med Investment Banking i Carnegie ASA under de senaste två åren. Enligt Carnegie har han omfattande erfarenhet av investment banking i Norge samt Norden efter mer än 20 år i branschen.

Innan Begby började på Carnegie arbetade han under 15 års tid på Orkla Finans/SEB Enskilda, där han under sex år var chef för aktieanalys och chef för corporate finance under de sista två åren. Innan dess arbetade han på Sparebanken Nor och på SEB i Frankfurt.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
– Christian Begby har rätt bakgrund och erfarenhet för att leda Carnegies verksamhet i Norge i nästa fas. Hans mycket starka meriter från corporate finance och mäkleri, och han har goda ledaregenskaper. Jag vill samtidigt ta tillfället i akt och tacka Natasja Henriksen för hennes starka insats som vd under en övergångsperiod. Natasja Henriksen kommer också fortsättningsvis att spela en viktig roll i den framtida utvecklingen av Carnegie ASA, säger Björn Jansson, chef för affärsområdet Investment Banking & Securities.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: